Convocatòria

Ja ha passat un any des del Lip Dub per la independència i més de 1.600.000 persones de tot el món han vist aquest vídeo. Els creadors d’aquest mític Lip Dub ens hem proposat un nou repte i us convidem a participar-hi. Volem realitzar la flashmob més multitudinària de la història, la FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA. Es tracta d’una acció col·lectiva que es realitzarà el diumenge 18 de març a les 12h a la Plaça Catalunya de Barcelona. Aquesta acció neix del poble per al poble i pretén ser una demostració del que som capaços de fer quan ens ho proposem.

L’objectiu de la FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA és crear un vídeo per internet on es vol donar a conèixer i promocionar la independència de Catalunya arreu del món. Per aconseguir aquest objectiu, es produirà una flashmob (o multitud instantània) amb unes característiques concretes que la diferenciaran del que estem acostumats a veure.
En el nostre cas, crearem una flashmob social, de tipus smartmob o acousticmob. L’acció consistirà en entrar progressivament fins al centre de la Plaça Catalunya, i de cop, començar a cridar IN – INDE – INDEPENDÈNCIA. El crit anirà pujant de volum i cada vegada s’hi anirà afegint més gent. Aquesta acció ha de semblar espontània i tindrà una durada d’entre 3 i 4 minuts, només. Un cop hagi passat aquest temps, un senyal acústic marcarà el final de l’acció, els participants deixaran de cridar immediatament i es dispersaran en petits grups, cap a totes direccions, com si no hagués passat res.

Tota aquesta acció es gravarà per la gent amb mòbils i pocs dies després, es podrà veure el resultat d’aquesta flashmob a Internet. Per a més informació, podeu seguir el Facebook de Flashmob per la Independència.

S’HI HA D’ANAR!

Hem de fer els possibles per omplir la Plaça Catalunya de Barcelona d’estelades i senyeres perquè aquesta acció passi de ser una anècdota a una fita històrica i un vídeo èpic a Internet. Us encoratgem a convidar a tothom a participar-hi. Volem superar l’assistència del Lip Dub per la independència i de qualsevol flashmob que s’hagi fet mai. Les xarxes socials i el boca orella són fonamentals perquè aquest missatge arribi a tothom i ningú se’n quedi fora.

Si el teu cor o la teva ment desitgen la independència de Catalunya, assisteix al FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA. S’hi ha d’anar!

Anuncios