Vols col·laborar?

En aquesta pàgina podeu trobar tota la informació referent a les diferents maneres de participar en l’elaboració del FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA.

Aquesta és una iniciativa popular que compta amb un pressupost inicial de zero euros. Cada membre de l’organització del FLASHMOB PER LA INDEPENDÈNCIA està aportant tota la il·lusió i l’esforç material i/o econòmic per a poder portar a bon terme aquest acte.

En aquest espai trobareu la fórmula més adequada per ajudar-nos a fer realitat aquesta acció col·lectiva:

Opció 1: Ajudar-nos a omplir la Plaça Catalunya.
Si trieu aquesta opció, només cal que vingueu el dia 18 de març a les 12h a Plaça Catalunya, amb totes les estelades i senyeres que vulgueu.
A més, és clar, us convidem a fer ressò d’aquesta iniciativa a tota la gent que, com vosaltres, anheli la independència del nostre país.

Opció 2: Prestar desinteressadament objectes i/o serveis.
Si disposeu de la infraestructura i material que us detallem a continuació i que necessitem per fer possible el flashmob, aquesta és la vostra opció. Els objectes i/o serveis que necessitem són els següents:

  • Disposar d’un balcó o finestra elevada d’un dels edificis de Plaça Catalunya per tal de poder situar-hi una càmera i gravar l’acció.
  • Imprimir un text en 8 cartells amb plotter o similar de 1×1’5 metres.
  • Prestar-nos un sonòmetre.

Opció 3: Fer de voluntari el dia de la gravació.
Necessitem persones per a l’organització i voluntaris per al moment de la gravació. Si en voleu formar part, aquesta és la vostra opció. Envieu-nos un correu i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres enviant-nos un correu electrònic a l’adreça: flashmobindependencia@gmail.com

Anuncios